Ankara Adliyesi Anaokulu
HACI BAYRAM MAH. ALTINSOY CAD. ANKARA ADLIYESI ANAOKULU BLOK NO 3/3 ALTINDAĞ / ANKARA

VİZYON

Ankara Adliyesi Anaokulu vizyonumuz ; Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Anaokulumuzda çocuklarımız ; olumlu ve olumsuz duygu - düşüncelerini çekinmeden rahatlıkla ifade edebilen ,araştıran, merak duygusu gelişmiş, paylaşımcı, sorumluluk sahibi, başkalarının haklarına saygı gösteren ve aynı zamanda kendi haklarını koruyan ,çevresine duyarlı olmakla birlikte kaliteli eğitim alırlar

Öğretim Şekli :Örgün

Örgün

Başlama Saati 08:00 Bitiş Saati 18:00

ingilizce

yok

1 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Ankara Adalet Sarayı Binasında C- kapısından(Hakim-Savcı girişi) okulumuza ulaşabilirsiniz.

Jimnastik-Bale,Drama

Proje Çalışmaları

Erasmus, E-twinnig projeleri yürütülmektedir. Okulumuzda ayrıca "Hikayelerle büyüyorum" projesi tüm okul genelinde uygulanmaktadır.

Okulumuzun yürüttüğü Erasmus projesi bulunmaktadır.