Ankara Adliyesi Anaokulu

WEB https://ankaraadliyesianaokulu.meb.k12.tr
Adres : HACI BAYRAM MAH. ALTINSOY CAD. ANKARA ADLIYESI ANAOKULU BLOK NO 3/3 ALTINDAĞ / ANKARA
VİZYON : Ankara Adliyesi Anaokulu vizyonumuz ; Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile tercih edilen bir kurum olmaktır.
MİSYON : Anaokulumuzda çocuklarımız ; olumlu ve olumsuz duygu - düşüncelerini çekinmeden rahatlıkla ifade edebilen ,araştıran, merak duygusu gelişmiş, paylaşımcı, sorumluluk sahibi, başkalarının haklarına saygı gösteren ve aynı zamanda kendi haklarını koruyan ,çevresine duyarlı olmakla birlikte kaliteli eğitim alırlar
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Örgün
Saatler : Başlama Saati 08:00 Bitiş Saati 18:00
Yabancı Dil : ingilizce
Servis : yok
Ulaşım : Sıhhiye dolmuş ve otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Ankara Adalet Sarayı Binasında C- kapısından(Hakim-Savcı girişi) okulumuza ulaşabilirsiniz.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 1 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Jimnastik-Bale,Drama
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Erasmus, E-twinnig projeleri yürütülmektedir. Okulumuzda ayrıca "Hikayelerle büyüyorum" projesi tüm okul genelinde uygulanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Okulumuzun yürüttüğü Erasmus projesi bulunmaktadır.